Головна Новини Політика зовнішня політика Євросоюз готує черговий пакет санкцій проти Білорусі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз готує черговий пакет санкцій проти Білорусі: подробиці

Європейський союз почав підготовку нового пакета санкцій

10 березня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Європейський союз почав підготовку нового пакету санкцій проти Білорусі. Це вже четвертий пакет обмежень, які торкнуться представників правлячого режиму в країні. Про це повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк у своєму Twitter.

Євросоюз готує черговий пакет санкцій проти Білорусі: подробиці

Олександр Лукашенко - фото з відкритих джерел

"Робота над четвертим пакетом санкцій ЄС щодо Білорусі повільно стартувала", — проінформував журналіст.

За його словами, санкції будуть введені проти представників поліції і служб безпеки. Водночас, швидше за все, під обмеження не потраплять так звані "гаманці" Лукашенко.

Нагадаємо, що раніше Олександр Лукашенко назвав країну, яка, на його думку, є найбезпечнішою в Європі. Такою країною виявилася Білорусь. За словами глави держави, у 2020 році держава звернула особливу увагу на посилення безпеки. Однак це єдиний виняток, коли Білорусь застосовувала силу і пручалася. До того ж Лукашенко прокоментував події, які відбувалися в Білорусі весь цей період. Масові протести політик назвав провокацією, якій влада дала опір.

Як раніше повідомляли "Коментарі", астролог Влад Росс розповів, яке майбутнє чекає Олександра Лукашенка. За словами фахівця, політичний діяч втече з країни в році, що наступив. Як стверджує астролог, він зумів передбачити Білоруську революцію, і за словами Влада Росса, після перемоги протестуючих, Лукашенко втече на територію Арабських Еміратів. Влад Росс також зазначив, що Олександр Лукашенко не хоче бігти на територію Росії, тому як там його може спіткати та ж доля, що і опозиціонера Олексія Навального і він може бути отруєний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини