Головна Новини Політика зовнішня політика ЄС не виконує ключової обіцянки щодо підтримки України: Кулеба зустрінеться з главами МЗС ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС не виконує ключової обіцянки щодо підтримки України: Кулеба зустрінеться з главами МЗС ЄС

За інформацією Вloomberg, Дмитро Кулеба зустрінеться з главами МЗС ЄС через проблеми з постачанням снарядів Україні

13 листопада 2023, 12:00 comments2234
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба візьме участь у зустрічі з главами МЗС країн ЄС на тлі із затягуванням постачання артилерійських снарядів Україні. Український дипломат приєднається до діалогу по відеозв'язку. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Вloomberg".

ЄС не виконує ключової обіцянки щодо підтримки України: Кулеба зустрінеться з главами МЗС ЄС

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що до зустрічі міністрів закордонних справ Європейського Союзу у Брюсселі підключиться міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Причина – ознаки того, що підтримку блоку стає все важче забезпечити.

"Незважаючи на обіцянки продовжувати допомогу, ЄС щосили намагається домовитися про різні пакети фінансування і не виконає обіцянку відправити Києву 1 мільйон артилерійських снарядів до кінця березня", — йдеться у матеріалі.

Журналісти наголошують, що на Заході також не змогли прийти до того, щоб уже зараз почати розглядати 12-й пакет санкцій проти Росії. Наміри посилити санкції проти Росії були відкладені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська посилили тиск на позиції Сил оборони України вже не лише в районі Авдіївки та Куп'янська, а й у Бахмутському напрямку. Посилився й інформаційний тиск на Україну, зокрема, через західні медіа. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що відбувається зараз на власне військових та зовнішньополітичних фронтах, а також – як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи реально зараз рухатися до мети про вихід на кордони 1991 року: як може змінитись війна найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 листопада 2023, 12:40

Захід вам дав стільки грошей що ними можна стріляти ефект буде навіть більшим. Просто не витрачайте їх даремно а заряджайте ними гармати. Припиніть дарувати та продавати зброю та припаси.


Новини