Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак розповів про нову зустріч Зеленського і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів про нову зустріч Зеленського і Путіна

Зустріч повинна закінчитися конкретним результатом

25 березня 2021, 12:00 comments1467
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента України і політичний радник глави держави Володимира Зеленського Андрій Єрмак прокоментував можливість проведення нового саміту в нормандському форматі. Про це він повідомив в коментарі виданню "Інтерфакс-Україна".

Єрмак розповів про нову зустріч Зеленського і Путіна

Фото: EPA

За словами Єрмака, Україну постійно звинувачують у тому, що зустріч в нормандському форматі є для нас самоціллю. Однак це не так. Він зазначив, що зустріч лідерів країн необхідна, проте вона повинна закінчитися конкретним результатом. Глава ОП підкреслив, що наша країна робить всі необхідні кроки для цього.

Єрмак сказав, що план мирного врегулювання, який заснований на пропозиції Франції та Німеччини може бути затверджений на нову зустріч лідерів країн нормандської четвірки. Він заявив, що пункти цього плану передбачають логічну послідовність кроків, які допоможуть завершити конфлікту на Донбасі, повернути території під контроль України та провести демократичні вибори.

Також він сказав, що в першу чергу необхідно виконати всі пункти з питань безпеки. Перша і остання зустріч в нормандському форматі під час президентства Володимира Зеленського відбулася 9 грудня 2019 року в Парижі.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли Зеленський зустрінеться з Байденом.

Читайте також про рейтинг партій України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Дончанин

25 березня 2021, 19:27

Админы, что, суки, не нравится правда, удалили мой комментарий ? Да хоть обоссытесь вместе с клоуном, а Донбасс никогда не вернется в Украину !!!

Владимир

25 березня 2021, 13:03

Встрічайтесь далше і замріяно дивіться один одному в очі ( може побачите любов в оча Путіна?)..смішно і гидко!..

Дончанин

25 березня 2021, 12:41

"Поезд ушел..." И только долбодятлы не понимают, что Донецк и Луганск уже никогда не вернутся в состав Украины. Надо было в 2014 не бабло зарабатывать, а действовать. А сейчас уже поздно, у нас молодежь, дети выросли с пониманием того, что Украина - это оккупанты ! Ведь не донецкие шахтеры пришли под Житомир и Тернополь, а хлопцi з полонини пришли на Донбасс разрушать дома, убивать мирных жителей, убивать детей. Дончане никогда не забудут про смерть 149 детей и не простят этого Украине !


Новини