Головна Новини Політика зовнішня політика Енергетика – це також зброя: нардеп прокоментувала створення тристороннього союзу
commentss НОВИНИ Всі новини

Енергетика – це також зброя: нардеп прокоментувала створення тристороннього союзу

Нардеп Верещук пояснила, чому Великобританія та Польща хочуть об'єднатися з Україною

1 лютого 2022, 12:20
Поділіться публікацією:

Народна депутатка від партії "Слуга народу" Ірина Верещук прокоментувала можливий союз між Польщею, Британією й Україною. Про це стало відомо з брифінгу у стінах Верховної Ради.

Енергетика – це також зброя: нардеп прокоментувала створення тристороннього союзу

Верховна Рада, фото з відкритих джерел

На її думку, новий союз між трьома країнами може бути дуже ефективним, якщо звернутися до історичних джерел. Невеликі союзи, як правило, краще функціонують, тому що не потрібно підшукувати велику кількість голосів для ухвалення будь-якого рішення, як це буває у великих коаліціях.

"Це той союз, який може дати хороший ефект у військовому та політичному плані. Очевидно, що ми домовлятимемося у різних площинах, тому що зараз економіка – це теж зброя, енергетика – це теж зброя. Ми розуміємо, як Росія її використовує не тільки проти нас, але й проти тієї ж Польщі та навіть Великої Британії. Отруєння Скрипалів на території Великої Британії — зайве цьому підтвердження", — зазначила вона.

Також народна обраниця додала, що їздила з робочим візитом у східні області.

"У Харкові, Краматорську, Донецькій, Луганській областях немає жодної паніки. Люди там спокійні — їх більше непокоїть встановлення РРО та розміри тарифів. Їх спокій має нас вчити так працювати та так жити, щоб ніколи Росія не використала ані нашу емоцію, ані наш страх. У нас немає страху, тому що нам нічого боятися. Ми праві, за нами правда і це наша земля", — підкреслила Верещук.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти прокоментували можливе створення тристороннього союзу між Україною, Польщею та Великою Британією. Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон у вівторок, 1 лютого, відвідає Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини