Головна Новини Політика зовнішня політика Експерт оцінив політичне майбутнє Дмитра Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт оцінив політичне майбутнє Дмитра Разумкова

"Грає в кота Леопольда"

16 лютого 2021, 15:00 comments1271
Поділіться публікацією:

Відомий український журналіст і політолог Юрій Романенко оцінив перспективи політичного майбутнього глави Верховної Ради України Дмитра Разумкова, якому багато хто пророкує самостійний політичний проект. Про це Романенко розповів на своєму YouTube-каналі.

Експерт оцінив політичне майбутнє Дмитра Разумкова

Разумков. Фото: Google

За словами Романенка, спікер Разумков робить спроби виходу з тіні президента Зеленського і партії "Слуга народу" для того, щоб почати власну політичну гру.

Причиною цього є падіння рейтингів, як президентської партії, так і самого Володимира Зеленського. Саме це ставить питання про те, хто стане новим гравцем і політичною фігурою.

Експерт зі скепсисом оцінив перші спроби Разумкова позиціонувати себе як самостійну фігуру в політиці, нагадавши про його дивний  відеоролик. За словами Романенка, ігри в дусі кота Леопольда (спроба всім догодити) показують те, що Разумков намагається займати безперспективну нішу.

Також експерт нагадав позицію Разумкова щодо блокування каналів Медведчука (спікер єдиний член РНБО, який не підтримав санкції). Романенко зазначив, що спікер хоче бути в позиції над сутичкою, проте це йому не допоможе, адже така позиція є невиразною.

Дмитро Разумков став відомий під час президентської кампанії 2019 роки як один з головних спікерів штабу Володимира Зеленського. На дострокових парламентських виборах він очолив список партії "Слуга народу".

У серпні Разумкова обрали головою Верховної Ради, він отримав рекордну кількість голосів в історії — його підтримали 382 нардепа.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Єрмак прокоментував чутки про відставку Разумкова.

Читайте також, чому Кремль не залишить Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ольга

19 лютого 2021, 13:11

А когда выборы были, то никто ничего не знал Программы не было, и выиграли

Аноним

16 лютого 2021, 23:34

Политическая проститутка. Приспособленец с амбициями. Гнать сраной метлой.


Новини