Головна Новини Політика зовнішня політика Експерт назвала едину мету держав, які попереджають Україну про вторгнення Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвала едину мету держав, які попереджають Україну про вторгнення Росії

Олена Броницька шкодує, що українська влада дозволила таким чином спекулювати великим державам

4 лютого 2022, 17:30
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Олена Броницька впевнена, що вторгнення Російської Федерації в Україну не відбудеться за жодних обставин. Про це фахівець розповіла виданню "Коментарі". 

Експерт назвала едину мету держав, які попереджають Україну про вторгнення Росії

Вторгнення РФ в Україну - Колаж "Коментарі"/Д.Романюк

Експерт наголосила, що держави, які всеохоплюючи заявляють про можливий напад Росії, переслідують лише одну мету — налагодити власні єкономічні проблеми. 

"На цій кризі можна виграти насамперед для своїх держав. Кожна держава хоче щось витягнути з України. Я вважаю, що найбільшу роль тут відіграє економічна складова", — наголошує Олена Броницька. 

Політичний експерт шкодує, що українська влада дозволила таким чином спекулювати великим державам:

"Влада не захищає Україну, український народ. Навіть за часів Порошенка ми не мали такого впливу з боку іноземних держав, такого втручання, як нині є. Тому я притримують думки, що єдина мета великих держав — відхопити щось найцінніше. Наша країна — дуже багата і вони знають, чим тут можна наживитися для себе", — резюмувала Олена Броницька. 

Нагадаємо, що напередодні прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що якщо образно зобразити ситуацію, що виникла між Україною та Росією, вона виглядає так, що президент РФ Володимир Путін підставив пістолет до голови України і продовжує погрожувати. Саме тому занепокоєння Лондона та Вашингтона щодо можливості нового вторгнення РФ в Україну не є безпідставним. На думку глави уряду Великої Британії, російська загроза – це не лише проблема самої України, це питання безпеки усієї Європи. Тому Великобританія докладає великих зусиль для об'єднання країн Заходу навколо України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини