Головна Новини Політика зовнішня політика Екс-очільник МЗС розповів, як США вибили козирі з рук Путіна щодо вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-очільник МЗС розповів, як США вибили козирі з рук Путіна щодо вторгнення в Україну

У розвідці США була абсолютно надійна інформація щодо підготовки російського вторгнення в Україну

21 лютого 2022, 07:27 comments1360
Поділіться публікацією:

Закидання в інформаційний простір інформації про можливе російське вторгнення в Україну – це десь ризикована, але цілком усвідомлена тактика американських спецслужб. Такі кроки США поступово вибивають головні козирі з рук російського президента Путіна щодо тих планів, які він мав на Україну. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Екс-очільник МЗС розповів, як США вибили козирі з рук Путіна щодо вторгнення в Україну

Павло Клімкін. Фото: DW

"У американців у розвідці, я знаю це зі своїх джерел, була абсолютно надійна інформація про підготовку російського вторгнення в Україну чи військову ескалацію. Зараз американці кажуть, що ось тут так, а ось тут так і ми покажемо знімки зі супутника. Це звужує Путіна", – наголосив екс-міністр.

Він додав, що це справді непроста і складна тактика для самої України, тому що дуже сильно страждає економіка і тут влада має показати свою позицію, свої дипломатичні вміння – попросити у західних партнерів реальний план Маршала або план Байдена. Абсолютно неважливо, як він називатиметься, головне, що він може допомогти нашій економіці.

"Путіна треба відбити. Реально круто і респект українцям, бо у нас майже 40% співвітчизників готові зі зброєю в руках захищатися, що у нас зараз 62% за вступ до НАТО, що було розривом мозку ще кілька років тому. Ми повинні відбити будь-які можливості цього (Ред. російського) вторгнення", – наголосив Павло Клімкін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, що зараз відбувається в ОРДЛО — і чому місцеві жителі стали заручниками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини