Головна Новини Політика зовнішня політика Екс-глава МЗС озвучив прогноз – коли Путін накаже військам наступати на всю територію України
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-глава МЗС озвучив прогноз – коли Путін накаже військам наступати на всю територію України

Спочатку Путін піде на дестабілізацію ситуації та на військові провокації

22 лютого 2022, 07:20 comments2548
Поділіться публікацією:

Колишній глава МЗС України Павло Клімкін поділився своїм припущенням щодо того, коли президент Росії Володимир Путін може віддати команду – ввести російські війська на решту території України, а не лише в ОРДЛО. Як повідомляє портал "Коментарі", своїм припущенням дипломат поділився в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова на ICTV".

Екс-глава МЗС озвучив прогноз – коли Путін накаже військам наступати на всю територію України

Павло Клімкін. Фото: DW

Павло Клімкін вважає, що мета Путіна – створити колапс України, щоб наша країна опинилася у безвиході. При цьому Путін не ставить за мету завоювання України. Він у багатьох своїх виступах уже дав зрозуміти, що не вважає, що є така самостійна держава, як Україна. Тому він готовий докладати всіх своїх зусиль, щоб показати, що такої держави немає. Він хоче, щоб Україна не стала.

На думку екс-міністра, спочатку російський президент спробує створити дестабілізацію, після чого розпочнуться військові провокації. Далі Путін знову може звернутися до російських військових і говоритиме про захист прав російськомовних, захист споконвіку російських територій, про те, що історія має перемогти, тобто про те, що так звикли слухати самі росіяни.

Клімкін припустив, що Росія спробує створити в Україні проблеми з постачанням енергоресурсів. Можуть бути пошкоджені газопроводи, може припинитися постачання електроенергії. Не виключено, що можуть бути організовані провокації в самій Україні. До всіх цих сценаріїв Києву потрібно бути готовим і їх потрібно запобігти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Путін офіційно визнав "ЛДНР" та заявив про свої претензії Україні та західному світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Татьяна

22 лютого 2022, 08:53

Вы теперь все очень умные задним числом.


Новини