Головна Новини Політика зовнішня політика Дубинський більше не глава «Слуги народу» в Київській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубинський більше не глава «Слуги народу» в Київській області

Дубинський рішення про своє звільнення з посади не визнав

14 березня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Народного депутата України Олександра Дубинського зняли з посади голови Київського обласного відділення партії "Слуга Народу". Новим головою став Андрій Мотовиловець.

Дубинський більше не глава «Слуги народу» в Київській області

Олександр Дубинський / Фото: sluga-narodu.com

Таке рішення було прийнято сьогодні вранці, 14 березня, на конференції обласного осередку. Члени організації вирішили, що Олександр Дубинський, який раніше очолював Київську обласну організацію "Слуги народу", не може входити в новий керівний орган партії — Національну раду громад.

"У зв'язку з діями, які можуть трактуватися як невизнання статуту партії і невиконання членом партії статутних обов'язків, розглядається питання про виключення Олександра Дубинського з членів партії", — йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Члени партії на конференції з кадрових питань вирішили переобрати керівника і більшістю голосів обрали на посаду 38-річного нардепа Андрія Мотовиловця.

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко зазначив, що процедура переобрання відбулася без порушень, з дотриманням статуту партії та законодавства України.

Однак, Олександр Дубинський не визнає рішення про своє звільнення з посади й каже про "аферистів" в партії.

Нагадаємо, що на початку поточного року США звинуватили народного депутата Олександра Дубинського у втручанні в американські вибори 2020 року. Мінфін країни вніс політика в список персональних санкцій. Після цього президент України Володимир Зеленський запропонував Дубинському добровільно покинути фракцію, але той відмовився.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому депутата Олександра Дубинського виключили з фракції "Слуга народу". За його виключення було зібрано понад 180 підписів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини