Головна Новини Політика зовнішня політика "Друг пізнається у скруті": у ВП підтвердили передачу Україні бойових літаків
commentss НОВИНИ Всі новини

"Друг пізнається у скруті": у ВП підтвердили передачу Україні бойових літаків

Північна Македонія передає Україні танки та літаки

6 серпня 2022, 17:09 comments1011
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В офісі президента підтвердили передачу Україні військових літаків. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Друг пізнається у скруті": у ВП підтвердили передачу Україні бойових літаків

Су-25. Фото з відкритих джерел

"Друг пізнається у скруті. Не має значення, якого розміру твоя країна чи обсяг ВВП важливо, яке в тебе серце. Багато народів сьогодні виявляють більше мужності, ніж половина G20. Як Північна Македонія, підставивши Україні плече у вигляді танків і літаків. Ми ніколи цього не забудемо", — повідомив Подоляк.

Зазначимо, що раніше у ЗМІ з'являлася інформація про те, що Північна Македонія готується передати Україні чотири літаки-штурмовики Су-25.

”Друг пізнається у скруті”: у ВП підтвердили передачу Україні бойових літаків - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що збирають клітини у філармонії : окупанти в Маріуполі планують провести показовий "суд" над військовополоненими. Міський голова Маріуполя закликав світову спільноту, ООН та "Червоний Хрест" втрутитися у ситуацію. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що Китай відповів США на візит Пелосі : до чого призведе суперечка двох держав – які є ризики для України. Незважаючи на загострення у відносинах між двома країнами, жодна із сторін не готова доводити ситуацію до чогось більшого. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   запеклі бої , але вже не на Донбасі: у британській розвідці назвали "найгарячішу" ділянку фронту. Війна Росії з Україною вступає у нову фазу, у британській розвідці говорять про усунення лінії фронту. Читайте про це у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що більше не друг: у Кремлі пояснили, чому Путін і Макрон перестали телефонувати. У Москві більше не розглядають Францію як дружню країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини