Головна Новини Політика зовнішня політика Допомагають Росії: Данілов звинуватив французькі компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомагають Росії: Данілов звинуватив французькі компанії

Данілов заявив, що на гроші, які у вигляді податків платять французькі компанії в бюджет Росії, купується зброя

17 березня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

За словами секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова,  неприпустимими речами в цивілізованому  світі є  наступне: кілька  французьких  компанії залишились  працювати в Росії і  саме так  наповнюють російський  бюджет  коштами. На ці гроші  купують зброю для  того, щоб вбивати  мирних  громадян.

Допомагають Росії: Данілов звинуватив  французькі компанії

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

Про це  посадовець  проінформував  під час ефіру  інформаційного телемарафону.

"І я вважаю, що треба речі називати своїми іменами: коли за ці гроші, які там  французи заробляють, сплачують податки до російського бюджету, росіяни, рашисти купують кулі, купують озброєння, купують знаряддя та убивають мирних дітей, жінок, літніх людей. Це просто неприпустимі речі в сучасному світі!", — резюмував  посадовець РНБО.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Данілов відповів на погрози росіян знищувати конвої з іноземною зброєю для України. НАТО захищатиме свої вантажі зі зброєю в Україні від можливих атак російського агресора. Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону.  Олексій Данілов порадив усім уважно послухати те, що сьогодні заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг, який чітко пояснив, що якщо хоча б один ворожий снаряд потрапить у той вантаж, який доставляється Україні, то в Альянсі вважатимуть це порушенням п'ятої статті, яка є на сьогодні у країнах НАТО. Секретар РНБО порадив усім уважно спостерігати за тим, як розвиватимуться події далі. Зокрема, слід звернути увагу на те, як поводитимуться країни НАТО, якщо хоча б один російський снаряд потрапить у конвой Альянсу.    

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини