Головна Новини Політика зовнішня політика Домовились про масові вбивства. У Зеленського відреагували на візит Путіна до КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

Домовились про масові вбивства. У Зеленського відреагували на візит Путіна до КНДР

В Офісі президента прокоментували підписання договору про стратегічне партнерство між РФ і КНДР

20 червня 2024, 00:25
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін та диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин, підписавши договір про стратегічне військове партнерство, анулювали міжнародні резолюції та рішення щодо КНДР, заявив радник Офісу президента України Михайло Подоляк. 

Домовились про масові вбивства. У Зеленського відреагували на візит Путіна до КНДР

Путін відвідав Північну Корею. Фото з відкритих джерел

"Підписання стратегічного військового партнерства між РФ і КНДР (по суті, демонстративного пакту про спільне руйнування глобальних правил та організацію масових вбивств мирного населення інших країн) – це одностороннє та найбільш нахабне обнулення всього пакету міжнародних рішень, резолюцій та обмежень, накладених на КНДР", – заявив Михайло Подоляк. 

За його словами, тепер ООН та інші організації, які відповідальні за ефективний контроль за виконанням санкцій, виглядають "вкрай красномовно".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники просуваються вперед на Покровському напрямку, пише офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Відбувається те, що я й казав. Ми відходимо з "підкови" між Уманським і Новопрокопівським, оскільки воювати за дві не потрібні посадки немає ані сил, ані засобів. Остаточна втрата Соколу — це вже навіть не питання часу, а факт", — наголосив Микола Мельник. На думку військовослужбовця, противник продовжить нарощувати тиск на цих напрямках, а ЗСУ будуть відступати до великих фортифікаційних рубежів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через війну в Україні світ наближається до справжньої катастрофи, яка може статися вже у найближчі 3-4 місяці, заявив президент Сербії Александр Вучич. Сербський президент вважає, Захід не може дозволити собі, щоби програла Україна, оскільки для США і НАТО це буде означати погіршення геополітичної ситуації. Водночас, за його словами, якщо війну програє Путін, то він втратить усе. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини