Головна Новини Політика зовнішня політика До партії Путіна почали набирати жителів ОРДЛО: як відреагували в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

До партії Путіна почали набирати жителів ОРДЛО: як відреагували в Україні

Російська влада витискає максимальні дивіденди на українських територіях, які зазнали військової агресії

30 листопада 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

До лав партії  "Єдина Росія", яка є правлячою в РФ і керівництво якою фактично здійснює Володимир Путін, тепер набирають мешканців окупованої Донеччини. Тому українське  МЗС робить наголос на тому, що тут порушуються мінські угоди та міжнародне право.  Про це інформує РБК-Україна, оприлюднюючи коментар спікера міністерства Олега Ніколенка.

До партії Путіна почали набирати жителів ОРДЛО: як відреагували в Україні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Під час проведення партійного форуму, який відбувся в окупованому Донецьку, депутат російської Думи Віктор Водолацький  сказав, що в "Єдину Росію" вже прийняті перші 100 мешканців Донецького регіону. Коментуючи цю новину, прес-секретар МЗС наголосив, що діючи саме так, російська влада витискає максимальні дивіденди на українських територіях, які зазнали військової агресії.

За його словами, наша країна вже оприлюднила відповідні заяви про невизнання російських документів, які нав’язують місцевим жителям. Політична агітація, відкриття на нашій території осередків провладної політичної партії та підготовка виборчого процесу в Донбасі, який здійснює РФ, вносять протиріччя  щодо взятих нею зобов’язань, які витікають з мінських угод і нормандського формату. Саме так грубо ігнорується українське законодавство та норми міжнародного права.

 Ніколенко зазначив, що ця провладна політична сила, залучаючи до себе українців, вирівнює за рахунок їх вступу свої просілі рейтинги.

 Він резюмував, що Кремль, аби поліпшити ситуацію в Донецькому регіоні, може зробити це, зробивши реальні кроки, а не впроваджуючи політичні проекти. Зокрема, наказати представникам власних збройних формувань про дотримання режиму припинення вогню, зробити розблокування КПВВ, аби жителі регіону могли користуватись базовими соціальними послугами, та допустити представників міжнародних гуманітарних організацій до всіх утримуваних в тюрмах українських громадян.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна розповіли, навіщо Україні та Заходу істерія з російським вторгненням.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини