Головна Новини Політика зовнішня політика До Києва прямує німецький політик: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

До Києва прямує німецький політик: що відомо

Опозиціонер з Німеччини прибуде по Києва для обговорення співпраці

3 травня 2022, 14:26
Поділіться публікацією:

Від Німеччини до України прибуде представник опозиційних сил. Про це опозиціонер та член партії Християнсько-демократичний союз Фрідріх Мерц написав у Твіттері 3 травня.

До Києва прямує німецький політик: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

"Одна ніч по дорозі до Києва – попереду нас чекає цікава подорож, і поки що можу сказати: "Все безпечно, все добре, українська влада надзвичайно співпрацює. Приємно бути в цій країні", — наголосив політик.

"Ми спостерігали тижневу суперечку в уряді щодо того, чи хочемо і чи можемо ми взагалі постачати зброю. Станом на сьогодні позиція Німеччини зрозуміла. І добре, що німецький Бундестаг прокоментував це питання. Я не поділяю думки, що поставки зброї – це лише символічний акт. Справа в тому, що українська армія може захистити свою країну від агресії. Метою має бути змусити Путіна припинити війну та звільнити Україну", — писав раніше політик, коментуючи рішення депутатів про поставку важкого озброєння Україні.

За словами голови штабу Мерца, німецький політик візитом хоче засвідчити відповідальність уряду і політиків Німеччини перед українцями, що тримають оборону від російських окупантів. Поїздка планувалася ще наприкінці квітня.

Метою візиту Фрідріха Мерца до Києва є висловлення підтримки України та солідарність з українцями з боку демократичного німецького Бундестагу, а також обговорення питань співпраці між урядами.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти повідомили, що відбувається з російською дипломатією та що означають заяви Лаврова про Зеленського та єврейський народ, етнічну приналежність Гітлера й антисемітизм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини