Головна Новини Політика зовнішня політика До Києва приїде прихильник стримування Росії та Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

До Києва приїде прихильник стримування Росії та Китаю

Ймовірно, столицю України відвідає держсекретар США Ентоні Блінкен

5 вересня 2023, 18:58
Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен завтра відвідає Київ, повідомляють дипломатичні джерела українського видання "Дзеркало тижня". Про це повідомляють "Коментарі".

До Києва приїде прихильник стримування Росії та Китаю

Ентоні Блінкен

До речі, у команді Джо Байдена Ентоні Блінкен з 26 січня 2021 року обіймає посаду державного секретаря США. Але ще до призначення на цю посаду він виступав за стримування Росії та Китаю. У 2019 році в колонці для The Washington Post він написав: "Визнання їх традиційних імперських "сфер інтересів" лише стимулюватиме їх розширювати [ці сфери] і далі, а також буде зрадою суверенних націй, які потраплять під їхнє панування".

Цікаво наголосити, що серед предків Блінкена є вихідці з України. Так, Ентоні Блінкен народився у єврейській родині в Йонкерсі. Батько Дональд Блінкен – дипломат, посол США в Угорщині. Мати Джудіт Блінкен (у дівочості Фрем), менеджер танцювальної трупи Мерса Каннінгема. Обидва батьки Блінкена були за походженням угорськими євреями. Прадід по батьківській лінії — єврейський письменник Меєр Блінкен (1879-1915). Народився у місті Переяславі Київської губернії Російської імперії, випускник Київського комерційного училища, що публікувався на ідиші під псевдонімом Б. Меєр.

Тим часом, з'явилися нові подробиці про замах на "головного митника ЛНР": 21-річному синові відірвало пальці.   У "ЛНР" намагалися підірвати "головного митника" Юрія Афанасьєвського.

"ЗСУ потіснили наші підрозділи": рашист розповів про нову тактику Сил оборони. Під час продовження контрнаступу.

А Німеччина збільшить виробництво зброї, яка збиває майже 100% російських ракет. Через війну в Україні попит на IRIS-T стрімко зростає.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини