Головна Новини Політика зовнішня політика Дмитро Кулеба просить українців не звертати увагу на те, що в Москві палає
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Кулеба просить українців не звертати увагу на те, що в Москві палає

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав істеричною реакцію Росії на проведення саміту Кримської платформи в Києві

25 серпня 2021, 16:09
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що в Москві гнівно істерять з приводу засновницького саміту "Кримської платформи". Як інформує портал "Коментарі", про це глава МЗС України написав на своїй сторінці в Facebook.

Дмитро Кулеба просить українців не звертати увагу на те, що в Москві палає

Дмитро Кулеба - Фото liga.net

Головний український дипломат зазначив, що не варто брати до уваги, що говорять в сусідній Росії, як реагують на саміт "Кримської платформи".

"Там палає. Коротко кажучи: Слава Україні", — написав Кулеба.

Міністр підкреслив, що на саміті були присутні 46 офіційних делегацій і про "Кримську платформу" говорили не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Величезна кількість людей вперше дізналися про проблему Криму, багато освіжили ту інформацію, яка поширювалася раніше. Дмитро Кулеба зазначив, що пройшло вже достатньо часу після закінчення саміту, але до сих пір про нього продовжують говорити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія офіційно попередила про наслідки для країн, які взяли участь в "Кримській платформі". Як зазначила речник МЗС Росії Марія Захарова, офіційна Москва уважно проаналізує список країн, які направили свої офіційні делегації на саміт, який пройшов в Києві. Після цього буде зроблено відповідні висновки і не виключено, що ці держави відправляться в список недружніх до РФ.

Також читайте на порталі "Коментарі" — глава МЗС РФ Сергій Лавров назвав саміт "Кримської платформи" "неонацистських шабашем", на якому звучали русофобські заклики. Російський дипломат зазначив, що захід не відбувся б, якби не схвалення з боку Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини