Головна Новини Політика зовнішня політика Дипломати демонстративно покинули зал під час виступу Лаврова в ООН (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломати демонстративно покинули зал під час виступу Лаврова в ООН (ВІДЕО)

Дипломати відмовились слухати брехню Лаврова

1 березня 2022, 16:27 comments1247
Поділіться публікацією:

Представники дипломатичного корпусу під час відеовиступу російського міністра закордонних справ на засіданні ООН всі разом покинули зал. Про це інформує  постійний представник нашої країни в цій міжнародній організації Сергій Кислиця.

 Дипломати демонстративно покинули зал під час виступу Лаврова в ООН (ВІДЕО)

Дипломати просто залишали залу (фото з відкритих джерел)

 За його словами, досить слухати божевілля військових злочинців. Представники міжнародної спільноти будуть слухати їх в Міжнародному трибуналі, коли вони відповідатимуть за військові злочини режиму Путіна.

 Як інформує Guardian, представниця українського дипломатичного корпусу Євгенія Філіпенко, яка теж булав цей момент в залі,  подякувала колегам з різних країн світу за підтримку, яку в цей непростий час вони висловлюють Україні. 

 "Щиро дякуємо за цей чудовий прояв підтримки українців, які борються за свою незалежність", — адресувала ці слова подяки дипломатам Євгенія Філіпенко. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що через вторгнення в Україну економіка РФ на межіКоли Росія реально відчуватиме фінансово-економічні наслідки свого відкритого нападу на Україну? Що ще слід зробити цивілізованому світу, щоб знищити агресора економічно? Якими будуть наслідки у довгостроковій перспективі? На ці запитання виданню "Коментарі" дав відповіді керівник відділу аналітики компанії Forex Club Андрій Шевчишин. Росія ще має резерви, ресурс. Є фонд добробуту, золотовалютні резерви. Щоправда, лише близько половини – решта "заморожено". Є золото. Але його буде проблематично продати, тому що покупці, враховуючи санкції, навряд чи наважаться на такі операції з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини