Головна Новини Політика зовнішня політика Дипломат розповів, як можна вигнати Росію з Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломат розповів, як можна вигнати Росію з Донбасу

Росії потрібно робити боляче

9 березня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко розповів про те, як можна змусити Росію залишити окуповані території Донбасу, щоб ввести туди міжнародні миротворчі сили. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Дипломат розповів, як можна вигнати Росію з Донбасу

Фото: Google

За його словами, Росія піде з Донбасу лише після того, як Захід введе нові санкції й посилить тиск на окупантів. Він зазначив, що тільки після цього можна буде піднімати питання введення міжнародної миротворчої місії під егідою ООН або інших форматів рішення війни.

Дипломат сказав, що Росію необхідно змусити поміняти свою позицію по Україні, адже президент РФ Володимир Путін називає нашу країну проектом західних країн і саме тут потрібно змусити його змінити позицію.

Екс-глава МЗС сказав, що конфлікт на Донбасі вийти врегулювати ще не скоро. Він підкреслив, що Захід і Україна повинні разом тиснути на Росію так, щоб їй стало боляче.

Огризко назвав санкції єдиним працюючим способом проти Кремля.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь у війні заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази прямого військового вторгнення на територію України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що може покласти край режиму Володимира Путіна в Росії.

Читайте також, чи піде Президент Володимир Зеленський на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сергей из Запорожье

9 березня 2021, 12:18

из Огрызко дипломат, как из говна пуля! Бредятину несет! Каких еще санкций добавить у кого их попростиь? Прямо ООН выгонит Россию из совбеза и послушается Украину. Смдел бы уже на пенсии и рассказывал свои бредни своим онукам.


Новини