Головна Новини Політика зовнішня політика Дипломат розповів, у якому разі не уникнути великої війни з мільйонами жертв
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломат розповів, у якому разі не уникнути великої війни з мільйонами жертв

Вадим Трюхан підкреслив, що Росія незаконно тримає свої війська та парамілітарні угруповання на територіях із десятка держав як мінімум, окупувала території України, Грузії та Молдови

8 лютого 2022, 08:54 comments1133
Поділіться публікацією:

Обговорення України за спиною самої України є дуже небезпечним тим, що Росія виводиться із категорії держави-терориста. Це може призвести до того, що від російської агресії постраждає набагато більше людей, ніж зараз. Як передає портал "Коментарі", таку думку у Facebook висловив дипломат і політичний експерт Вадим Трюхан.

Дипломат розповів, у якому разі не уникнути великої війни з мільйонами жертв

Танки. Фото з відкритих джерел

"Коли в черговий раз у ЗМІ звучать фрази на кшталт "обговорили Україну", "українське питання", "внутрішньоукраїнський конфлікт" тощо, просто коробить. Наче Україна на когось напала, когось кошмарить, тримає свої війська на чиїйсь території, воює сама проти себе, брязкає військовими м'язами поблизу чиїхось кордонів або втручається у чиїсь внутрішні справи. Ні. І ще раз ні!" – наголосив Вадим Трюхан.

На його думку, обговорювати слід Росію та російське питання. Адже саме Росія незаконно тримає свої війська та парамілітарні угруповання на територіях із десятка держав як мінімум, окупувала території України, Грузії та Молдови, втручається у внутрішні справи багатьох суверенних держав, підтримує всілякі диктаторські режими, загрожує великою війною усьому світу, вбиває неугодних на своїй території та території багатьох інших держав, влаштовує енергетичні, прикордонні, кібер- та інші кризи та взагалі поводиться як типова держава-терорист.

"І зупиняти треба нарешті Росію, а не Україну чи ще когось. Інакше — не уникнути вже й великої війни з жертвами, кількість яких рахуватиметься вже у десятках і навіть не у сотнях, а у мільйонах, а не тисячах, як зараз. Починати слід саме з впровадження практики, у будь-яких розмовах, на будь-яких консультаціях, переговорах тощо використання правильної термінології та називання речей своїми іменами", – підсумував дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" – переговори Макрона у двох столицях: експерти розповіли, чого чекати від дипломатичного вояжу президента Франції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини