Головна Новини Політика зовнішня політика Дипломат: рівень міжнародної довіри до нинішнього керівництва України є безпрецедентним
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломат: рівень міжнародної довіри до нинішнього керівництва України є безпрецедентним

Данило Лубківський вважає, що до української влади накопичилося чимало питань із зовнішньої політики

28 вересня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

У зовнішній політиці президента Володимира Зеленського та міністра закордонних справ Дмитра Кулеби абсолютно все безпрецедентне, суб'єктне і вперше побачене. Суб'єктність України при цій владі — безпрецедентна. Відносини з партнерамита союзниками — теж безпрецедентні. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив український дипломат Данило Лубківський.

Дипломат: рівень міжнародної довіри до нинішнього керівництва України є безпрецедентним

Данило Лубківський Фото: фейсбук Данила Лубківського

"Вчора, втім, виявилося, що ця команда також плекає безпрецедентні наміри позбутися залежності від цих партнерів. Бо нащо зважати на їхню думку? Їх треба вести за собою! Судячи з усього, безпрецедентним є також рівень міжнародної довіри до нинішнього керівництва України. А чому? Тому що вперше в нашій історії вони безпрецедентно дотримуються слова. Почитайте заяви Державного департаменту!", — зазначив Данило Лубківський.

Дипломат додав, звичайно, є певні нюанси: стан виконання домовленостей з Білим Домом, "Північний потік-2", затяжний колапс відносин з Угорщиною і перемога піару над змістом дещо спотворюють картину. Але це дрібниці. Так, мабуть, вважають на Банковій, не звертаючи увагу на такі дрібниці. Тому зусилля по виправленню цієї безпрецедентності теж повинні стати безпрецедентними.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Угорщина, яка є членом ЄС і НАТО, завдала серйозного удару по двостороннім відносинам з Україною, коли виключила українську ГТС зі схеми поставок газу з Російської Федерації, щоб створити додаткові економічні проблеми України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 вересня 2021, 12:43

Довіра до тих, хто вміє патріотично створювати одне враження, а робити зовсім інше - безпрецедентна всі 30 років.


Новини