Головна Новини Політика зовнішня політика Данілов відреагував на статтю Bloomberg: чи можливе вторгнення Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов відреагував на статтю Bloomberg: чи можливе вторгнення Росії

Секретар РНБО вкотре наголосив, що концентрації військ Росії безпосередньо на кордоні з Україною немає

12 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Олексій Данілов прокоментував публікацію  Bloomberg  про майбутній наступ РФ на українські території. Посадовець  української безпекової Ради дотримується думки, що в оприлюдненій статті немає новини. Про це він зробив  коментар медіа Ліга.нет.

Данілов відреагував на статтю Bloomberg: чи можливе вторгнення Росії

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

 За його словами, наша країна вже 8 років перебуває у військовому протистоянні з РФ, тому  наміри сусідньої країни керівництву нашої держави відомі.

 Як каже секретар РНБО, це все накочується, як хвилі. Наші американські партнери постійно повідомляють  про це. Маємо налагоджений обмін інформацією та відпрацьований механізм співпраці розвідників. Тому це для нас не новина.

 Данілов додав, що накопичення військ  РФ на кордоні з нашою державою не має, але зробив допущення, що схожа ситуація може мати місце.

 Важливо, що 11 листопада Bloomberg  оприлюднив публікацію, в якій йдеться про можливість майбутнього наступу  ЗС Росії на нашу державу.

Медіа пише про серйозну стурбованість американських  та європейських дипломатів постійними  маневрами російських військових угрупувань неподалік українських територій.

 В Росії ці звинувачення відкидають, і називають останні військові  переміщення  так званою демонстрацією сили.

 В західних медіа тепер активно оприлюднюється інформація з використанням фото зі супутників про  активні маневри військових угрупувань сусідів до українського кордону.

 В оборонному відомстві цю  інформацію  не підтверджують.

 Цьогоріч це вже  друга хвиля загострення на нашому кордоні з Росією. Але, як  стверджує Bloomberg,  маневри та подальші переміщення збройних підрозділів російської армії проходять вночі.  На початку року РФ відкрито говорила про майбутній напад, здійснюючи таким чином, політичний тиск  на нашу державу, країни Євроспільноти  та американських партнерів України.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Данілов пообіцяв жорстку реакцію від України на енергетичний тероризм Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

13 листопада 2021, 17:48

Атаманна Зєльоного пугають США і РФ, а Попандопуло з СНБО не вдупляється, оперуючи фактами.


Новини