Головна Новини Політика зовнішня політика Данилов розповів, чим Зеленський відрізняється від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов розповів, чим Зеленський відрізняється від Путіна

Секретар РНБО назвав головна відмінність між президентами

8 квітня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов розповів про те, чим Президент України Володимир Зеленський відрізняється від президента Росії Володимира Путіна, а також назвав джерело всіх бід Донбасу. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Лівий берег".

Данилов розповів, чим Зеленський відрізняється від Путіна

Володимир Зеленський та Володимир Путiн

За його словами, питання загострення ситуації на Донбасі залежить виключно від Володимира Путіна, а не від України, яка не хоче війни і показує це всіма силами. Він зазначив, що наша країна не планує ескалацію через те, що цінує життя кожного солдата.

Секретар РНБО сказав, що Володимир Путін не шкодує людей і це є проблемою, коли Володимир Зеленський навпаки робить все можливе для того, щоб життя людей зберегти і закінчити військовий конфлікт. Причинами загострення з боку Росії Данилов назвав ситуацію з пандемією, прихід до влади нового президента США Джо Байдена, а також догляд Ангели Меркель з поста канцлера Німеччини.

Також Данилов заявив, що на сьогодні українська армія має величезний оборонний бюджет, а в сфері національної безпеки постійно ведуться нові розробки.

Довідка: Олексій Данилов був призначений секретарем Ради національної безпеки і оборони України в жовтні 2019 року. У 1990-х роках він протягом декількох років був міським головою Луганська. Також під час президентства Віктора Ющенка був головою Луганської ОДА.

Володимир Зеленський і Володимир Путін зустрічалися особисто всього один раз — 9 грудня 2019 року, коли відбувся саміт нормандської четвірки в Парижі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перспективи вступу України в НАТО.

Читайте також, в яку країну можуть перенести переговори ТКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини