Головна Новини Політика зовнішня політика Данілов прокоментував заяви Медведева щодо Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов прокоментував заяви Медведева щодо Криму

Крим буде повернуто під контроль України, - заявив урядовець

28 червня 2022, 14:35 comments1095
Поділіться публікацією:

Секретар Ради нацбезпеки Олексій Данілов наголосив, що заяви Дмитра Медведева про те, що будь-які дії щодо півострова призведуть до Третьої світової, безглузді, адже Крим — це територія України й її кордони загальновизнані прописані в Конституції. Тоді як раніше російський політик заявляв, що посягання на територію Криму рф вважатиме війною проти неї, а "Крим — це частина росії назавжди".

Данілов прокоментував заяви Медведева щодо Криму

Фото ілюстративне / Pixabay

Данілов підкреслив, що анексований Крим буде повернуто під владу України й деокупація буде "без спроб, а одразу". Заяви і вислови росіянина він вважає "хворою антисемітською, українофобською уявою кремлівських діячів".

За даними представництва Президента в АР Крим, проукраїнські активісти в окупованому Криму напередодні 26 червня отримали від фсб рф “застереження" у вигляді погроз в разі масових заходів до Дня кримсько-татарського прапора. Організаторів заходів пізніше б затримали та звинуватили в екстремізмі. Погрози з таким меседжем надходили більше 50 особам.

 Раніше ми писали, що в Криму вже поширюють проукраїнські листівки, діє партизанський рух активістів. Свідомі громадяни поширюють правду про війну росії з Україною, спростовують фейки окупаційної влади півострова та російської пропаганди, передають інформацію про переміщення російських військових та техніки по території та в бік материкової України. Також розклеюють постери та плакати з цитатами президента України Володимира Зеленського, заявами про те, що Крим – це Україна, про те, що росіянам залишилося не довго й ЗСУ звільнить Крим, з надписами про майбутнє знищення Керченського мосту: “Газові вишки – це тільки початок”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини