Головна Новини Політика зовнішня політика Данілов назвав заяву Жозепа Борреля щодо “великого народу” Росії – запрошенням до вбивств
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав заяву Жозепа Борреля щодо “великого народу” Росії – запрошенням до вбивств

Позицію очільника дипломатії ЄС секретар РНБО вважає “запрошенням продовжувати вбивства”

24 лютого 2023, 17:55
Поділіться публікацією:

Заява очільника європейської дипломатії Жозепа Борреля про те, що “великий народ” Росії також страждає від війни викликала гнівну відповідь секретаря РНБО України Олексія Данілова, пишуть "Коментарі".

Данілов назвав заяву Жозепа Борреля щодо “великого народу” Росії – запрошенням до вбивств

Данілов різко відреагував на заяву Борреля

У соцмережах  Данілов оцінив таке висловлювання Борреля своєрідним погоджувальним знаком для агресора продовжувати війну проти України та вчиняти звірства на окупованих територіях.

"На жаль, позиція шанованого європолітика, що "Росія — великий народ" — це запрошення продовжувати вбивства. Путін — уособлення цього народу, поки повстання не доведе зворотного, росіяни несуть відповідальність за війну. Такі сигнали — прояв слабкості, стимул для злочинів", — написав Данілов.

Раніше в інтерв’ю “Радіо Свобода” очільник європейської дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив, що Росія — це “великий народ” і також “страждає від цієї війни”.

Данілов назвав заяву Жозепа Борреля щодо “великого народу” Росії – запрошенням до вбивств - фото 2

“Вони страждають. Вони втрачають життя. І вони втрачають економічні можливості. Вони втрачають добробут. І Росія залишиться після закінчення війни", — сказав європейський політик.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", на думку радника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка, Путін втратив надію на перемогу у війні в Україну, про це не означає, що російський диктатор готовий зупинитись. "Коментарі" публікували новину й про те, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган знову запропонував допомогу Анкари у досягненні миру в Україні шляхом діалогу. З такою ініціативою турецький лідер виступив під час телефонної розмови з українським колегою Володимиром Зеленським.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерт назвав від чого залежить фізичне існування кремлівської влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини