Головна Новини Політика зовнішня політика Чому росіяни крадуть українських дітей: озвучено несподівані мотиви
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому росіяни крадуть українських дітей: озвучено несподівані мотиви

Окупанти не тільки грабують мирне населення, вивозять українське зерно, а й крадуть українських дітей.

30 грудня 2022, 14:30 comments8671
Поділіться публікацією:

Станом на 30 грудня росія депортувала 13 876 дітей. Повернути вдалося 125. Прокремлівські ЗМІ пропагують програми примусового усиновлення російськими сім'ями українських дітей. Для популяризації таких злочинів, російський дитячий омбудсмен Марія Львова-Бєлова навіть усиновила хлопчика з Маріуполя. "Коментарі" запитали політологів, навіщо окупантам наші діти, яка мета таких дій з боку ворога. 

Чому росіяни крадуть українських дітей: озвучено несподівані мотиви

Фото: https://pixabay.com/


На думку політолога Віталія Бали, це- складова етнічної чистки. 


"Це одна з ознак того геноциду проти українського народу, який вони здійснюють. Геноцид — це ж не тільки вбивати громадян конкретної національності. Вони у такий спосіб намагаються провести русифікацію. Для цього і віддають дітей у російські сім'ї. Діти — це наше щасливе майбутнє завтра. У цьому сенсі вони свідомо його нас позбавляють", — поділився думками політолог. 


Його колега Олександр Палій певен: росія примусово депортує українських дітей для того, щоб "реалізувати свою ненависть на українцях і перенести її на найбільш беззахисних".


"[Також це робиться] для того, щоб підірвати потенціал України, щоб з дітей не виросли українці… Просто, щоб мучити їх. Крім того, вони розуміють, що росія в генетичному сенсі є спитою країною, яка вироджується, з якої втікають кращі. Це країна соціальної катастрофи. Тож витрадає українських дітей, щоб трішки зупинити це виродження", — міркує політолог. 


Олександр Палій проводить паралель між вчинками росіян та представників первісних суспільств. 

"Так, як росія, діяють первісні суспільства. Росія також є первісно-фашистським суспільством, у них кам'яна доба закінчилася відносно нещодавно. Так, у нас кам'яна доба закінчилася у п'ятому тисячолітті до нашої ери, у них — на чотири чи п'ять тисяч років пізніше. Ці первісні суспільства, власне кажучи, так поповнюють свій генофонд, крадучи дітей. Тобто це абсолютно дикунсько-фашистська практика”, — резюмував він. 


Загалом, за даними порталу "Діти війни", внаслідок збройної агресії росії проти України постраждали більш ніж 1318 дітей. З них 450 загинули, 871 поранена, 352 зниклі. Однак точну кількість постраждалих встановити неможливо через активні бойові дії та тимчасову окупацію деяких територій країни. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини