Чим Зеленська затьмарила усіх перших леді на київському саміті

Для відкриття саміту перших леді Олена Зеленська вибрала костюм улюбленого бренду

Перша лети України Олена Зеленська відкрила в Києві перший саміт леді та джентльменів, який сьогодні проходить на території заповідника "Софія Київська". Зеленська має розкішний вигляд. На першій леді костюм ніжного кольору айворі з широкими брюками від бренду SIX. дизайнера Юлії Богдан. Лацкан подовженого піджака прикрашає помітна брошка з колекції "Незалежна" GuniaxGuzema, яку створили спеціально до 30-річчя Незалежності України.


Дружина українського президента із задоволенням одягається в речі українського бренду SIX. і постійно з'являється в одязі бренду на особливо важливих для неї заходах. Олена Зеленська вибирає як речі з колекцій марки, так і шиє ексклюзивні наряди на замовлення. В нарядах від SIX. вона була під час свого першого закордонного візиту до Брюсселя, на зустрічі з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом у Лондоні, на аудієнції з Папою Римським у Ватикані, під час візитів до Латвії та США. Костюми від бренду SIX. в середньому коштують від 1100 євро.

Бренд SIX. створений у 2017 році дизайнером Юлією Богдан, за плечима у якої багаторічний досвід створення одягу найвищої якості. Сміливі ідеї та команда професіоналів в їх реалізації — головний постулат роботи бренду. Саме ці якості підкупили й першу леді України, яка має хороший смак.

Як раніше інформував портал "Коментарі", в Києві стартував саміт перших леді та джентльменів: хто прибув на захід, організований Оленою Зеленською.

Нагадаємо, Зеленська відкрила саміт перших леді та джентльменів: серед учасників — Марина Порошенко.