Головна Новини Політика зовнішня політика Чи загрожує Україні вторгнення РФ: генсек НАТО відреагував на агресію Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи загрожує Україні вторгнення РФ: генсек НАТО відреагував на агресію Росії

За словами генсека НАТО, він констатує про те, що напруга є збільшеною

15 листопада 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

Представники військово-політичного Альянсу вчергове попереджують про розміщення біля українського кордону великої кількості ЗС Росії. Вони пояснюють цю ситуацію, як чергове бажання зреалізувати свої агресивні плани представниками сусідньої держави.

Чи загрожує Україні вторгнення РФ: генсек НАТО відреагував на агресію Росії

Генсек НАТО Єнс Столтенберг (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує РБК-Україна, оприлюднюючи спільний захід для медіа очільника військового Альянсу Єнса Столтенберга та керівника МЗС України Дмитра Кулеби.

 За словами генсека НАТО, він не оприлюднює на прес-конференції всю інформацію розвідки, але констатує про те, що напруга є збільшеною. Як реалісти, всі повинні розуміти, якими є теперішні виклики. Так само, про величезне скупчення російського війська біля кордонів нашої держави.

Керівник військового Альянсу нагадав, що РФ не вперше застосовує саме такі погрозливі методи тиску.  

 Військовий високопосадовець резюмував, що він не спекулює на цій темі, але про це потрібно говорити відверто з тої причини, що є безліч потенційних можливостей, з яких виходить РФ, щоб реалізувати накопичену агресію проти нашої країни. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, на яку допомогу від НАТО може розраховувати УкраїнаГенеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг 15 листопада зустрінеться з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою у Брюсселі. За словами Кулеби, також відбудеться зустріч із главами МЗС країн ЄС. Ключовою темою візиту буде безпека (питання практичної підтримки України на фоні ситуації біля кордонів, у зоні бойових дій на Донбасі, у тимчасово окупованому Криму та Придністров'ї; також обговорюватиметься ситуація з мігрантами на кордоні ЄС та Білорусі). 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини