Головна Новини Політика зовнішня політика Чи вплине ситуація з Медведчуком на переговори по Донбасу — Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вплине ситуація з Медведчуком на переговори по Донбасу — Кравчук

Леонід Кравчук підкреслив, що в українській делегації в ТКГ немає нікого з «людей Медведчука»

13 травня 2021, 15:16
Поділіться публікацією:

Ескалація військової ситуації на Донбасі перебувала під пильною увагою українців останні кілька місяців. Крім дій поблизу лінії розмежування, ведеться й активна дипломатична робота, яка стосується питань миру на цих територіях. Чи вплине нинішній судовий розгляд над проросійським політиком Віктором Медведчуком на будь-які переговори, що стосуються Донбасу, повідомляють у Telegram-каналі "PavlovskyNews".

Чи вплине ситуація з Медведчуком на переговори по Донбасу — Кравчук

Кравчук про вплив Медведчука на перемовини стосовно Донбасу. Фото з відкритих джерел

За словами керівника вітчизняної делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) з питань Донбасу Леоніда Кравчука, дипробота, яка стосується окупованих Росією територій, триває.

Занепокоєння у деяких представників українського суспільства щодо цього питання викликала публікація плівок із розмовою нібито Медведчука і представника Кремля Дмитра Козака.

Однак Кравчук встиг запевнити, що Козак, який є наближеним до російського президента Володимира Путіна, ніяк не впливає на функціонування ТКГ.

До слова, Леонід Кравчук нагадав, що ім'я Медведчука раніше пов'язували з поверненням полонених ОРДЛО в Україні. Однак чиновник підкреслив, що цим питанням голова "ОПЗЖ" займався ще під час президентства Петра Порошенка.

Наразі, запевняє Кравчук, у групі, яка розглядає тему мирного врегулювання Донбаського конфлікту, немає нікого, хто міг би бути пов'язаний із фігурою Віктора Медведчука. Саме тому, вважає Кравчук, переговори по Донбасу продовжаться в штатному режимі, адже на них нічого не вплине.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли розмір застави, який пропонують сплатити за Віктора Медведчука, щоб уникнути його перебування під вартою.

Однак більшість рахунків політика перебувають під спеціальними санкціями. Звідки ж Медведчук збирається взяти фінанси для ймовірної сплати застави, дізнавайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолий

13 травня 2021, 14:52

Кравчук-моральный урод Украины!!! Сдал безоговорочно страну, флот, промышленность, бегал, сука, между крапельками!!! Всю свою жизнь скрывался в оболочке нацика. Ты, же сучара , жрал с руки Медведчука, Януковича, Тимошенко!!! Ты все это время жрал, жрал и жрал!!! Сегодня ты уже переобулся и рассказываешь сказки для Вовочки?


Новини