Головна Новини Політика зовнішня політика Чи вірять українці у повномасштабне вторгнення Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вірять українці у повномасштабне вторгнення Росії

Більшість користувачів сподіваються, що широкомасштабних бойових дій у нашій країні не буде

11 лютого 2022, 09:58
Поділіться публікацією:

Загроза російського вторгнення на територію України лишається. Зокрема, 10 лютого стартували спільні військові навчання Росії та Білорусі, які викликають резонне занепокоєння через нарощування військ РФ на кордонах нашої країни та побоювання потенційного вторгнення. Крім того, Росія, схоже, готується до чогось на кшталт "морської блокади" українських портів під виглядом ракетних та артилерійських навчань, вважає редактор профільного видання BlackSeaNews Андрій Клименко. Міністерство закордонних справ України вже висловило протест із цього приводу.

Чи вірять українці у повномасштабне вторгнення Росії

Вторгнення РФ в Україну - Колаж "Коментарі"/Д.Романюк

Напередодні президент США Джо Байден порадив громадянам США, які сьогодні перебувають у нашій країні, поставитися серйозно до попереджень про загрозу нападу і РФ і залишити країну якнайшвидше.

Члени клубу "Коментарі" у Facebook розповіли, чи вірять вони в те, що відбудеться повномасштабне вторгнення Росії на територію України.

Так, більшість користувачів сподіваються, що широкомасштабних бойових дій у нашій країні не буде. А деякі взагалі заперечують можливість нападу російських військ і вважають, що Москва "ніколи не збиралася цього робити":

"Думаю, що все обійдеться. Дай Бог!", "Ні. Судячи з того, як вона тримає всіх на відстані, вони бояться за своє життя, такі люди не здатні воювати, а ось підвищити градус напруги — так", "Росія ніколи не збиралася нападати на Україну. Йде інформаційна війна", "Звичайно, ні. Там цілком розважливі люди", "Ні, навіщо ми потрібні? У них своїх проблем достатньо", "Ні. Я думаю, що здорового розуму вистачить", "Ні. Побрязкає Путін зброєю і ще глибше доведе народ свій до виживання. Все залежить від терпіння росіян", — пишуть читачі.

Деякі сумніваються, але все ж таки допускають ймовірність повномасштабної агресії:

"Хто знає, що в голові у Путіна?", "І легко. З розумом не товсто. І кажуть: Моя хата з краю — я нічого не знаю. Гарно вміють маніпулювати", "Сумнівно. Але з Путіним можливо".

При цьому багато українців пишуть, що говорити про можливе вторгнення не доводиться, оскільки Російська Федерація напала на Україну ще у 2014 році:

"Росія вже давно напала", "У нас війна вже 8 років, кордони не захищені... Путін готовий, а ми?", "РФ — агресор, вже 8 років воює", "Вона вторглася в Україну ще у 2014 році та досі несе тільки смерть і розруху", "Вона вже напала, а ми як можемо захищаємося. Україна — успішна, цивілізована та демократична країна — загроза для Росії", "Що означає нападе? Він уже на Сході та в Криму!", "Росія і так воює проти України вже 8 років і вона вважає, що їй мало і без цього величезної території. Путіну не можна вірити", — висловили думку читачі порталу.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" — Росія хоче від України виконання "джентльменської" угоди: Козак зробив заяву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини