Головна Новини Політика зовнішня політика Чи готовий Шольц стати головним у переговорах із Путіним: думка посла України
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готовий Шольц стати головним у переговорах із Путіним: думка посла України

Постає питання: чи візьме на себе роль головного під час непростого процесу переговорів з російським очільником новий німецький посадовець Олаф Шольц

25 листопада 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Зараз представники нашої країни не готові сказати про те, чи візьме новий канцлер ФРН Олаф Шольц  на себе роль головного під час переговорів з очільником РФ Володимиром Путіним в рамках нормандського формату. Ця проблема залишається відкритою. Про це повідомляє медіа РБК-Україна, оприлюднюючи відповіді  на питання українського посла у ФРН Андрія Мельника.

Чи готовий Шольц стати головним у переговорах із Путіним: думка посла України

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

Як наголосив пан Мельник, коаліційна угода трьох  провідних німецьких партій, які формують владу в цій країні, містить заклики до РФ зупинити війну на Сході України та віддати Крим, але не містить згадки про нормандський формат, хоча він є визначним  для політиків і дипломатів у справі  деокупації Донецького регіону.

Постає питання чи візьме на себе роль головного під час непростого процесу переговорів з російським очільником  новий німецький посадовець Олаф Шольц? Ця ситуація поки залишається відкритою. Наша країна вимагає швидшого проведення саміту "нормандської четвірки" у Берліні. Це потрібно, аби продовжити перемовини про мирний процес. Бо зараз він у глухому куті й цю ситуацію спричинила РФ. Тому це випробування буде, наче попереджувальний стрес-тест для нової влади Берліна.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Меркель отримала на прощання кизиловий кущПредставник впливової німецької політ сили – СДПН Олаф Шольц, який за погодженням із коаліцією трьох партій вже офіційно обійме посаду нового канцлера країни, подарував своїй попередниці Ангелі Меркель, яка йде на відпочинок, особливий подарунок  — вазон із кизиловим кущем. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини