Головна Новини Політика зовнішня політика Це війна не тільки Путіна: Кулеба відповів Шольцу щодо заборони для в'їзду росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Це війна не тільки Путіна: Кулеба відповів Шольцу щодо заборони для в'їзду росіян

Кулеба нагадав Шольцу, що реальні російські солдати катують і вбивають українців

11 серпня 2022, 23:43
Поділіться публікацією:

Очільник дипломатичного відомства України відповів канцлеру Німеччини Олафу Шольцу, який відкидає ідею повної заборони на в'їзд росіянам до країн Євросоюзу та скептично ставиться до неї. Він нагадав німецькому політику, що не тільки Путін прийшов вбивати та катувати людей на українську землю. Про це Дмитро Кулеба написав своєму у повідомленні в Twitter.

Це війна не тільки Путіна: Кулеба відповів Шольцу щодо заборони для в'їзду росіян

Дмитро Кулеба (фото з відкритих джерел)

"Росіяни переважно підтримують війну, вболівають за ракетні удари по українських містах і вбивства українців. Не Путін, а реальні російські солдати прийшли з Росії, щоб вбивати, катувати і нищити. Нехай тоді російські туристи насолоджуються Росією", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що канцлер Німеччини Олаф Шольц скептично ставиться до ідеї припинення видачі шенгенських віз громадянам Росії. Політик заявив, що, це війна Путіна, а відтак, йому складно погодитися з цією ідеєю.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський закликав заборонити в'їзд росіянВолодимир Зеленський, аби зупинити анексію території України, закликав увесь цивілізований світ заборонити в'їзд для всіх громадян Росії. Про це український президент заявив в інтерв'ю The Washington Post.Володимир Зеленський вважає, що "найважливіші санкції — це закриття кордонів, тому що росіяни відбирають чужу землю". Український президент заявив, що громадяни Росії мають "жити в своєму світі, поки не змінять свою філософію".Проте із цією ідеєю погоджуються не всі. Критики схожих заходів аргументують свою позицію тим, що така заборона може позначитися навіть на тих, хто покинув РФ, протестуючи проти дій російської влади. Але, на думку президента Зеленського, що це не має значення, а "всі росіяни... нехай їдуть до Росії".
 
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини