Головна Новини Політика зовнішня політика "Це свідчення відчаю РФ": в Україні відреагували на "розшук" Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це свідчення відчаю РФ": в Україні відреагували на "розшук" Зеленського

МЗС України висміяло рішення Росії оголосити в розшук Зеленського

4 травня 2024, 20:12
Поділіться публікацією:

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що оголошення Володимира Зеленського у розшук є свідченням відчаю Росії.

"Це свідчення відчаю РФ": в Україні відреагували на "розшук" Зеленського

РФ оголосила в розшук Зеленського. Фото з відкритих джерел

"Російські повідомлення про нібито оголошення МВС РФ у розшук президента України Володимира Зеленського є свідченням відчаю російської державної машини та пропаганди, які не знають, який ще новинний привід вигадати для привернення уваги", — йдеться у повідомленні МЗС.

У міністерстві також нагадали, що, на відміну від нікчемних російських оголошень, ордер Міжнародного кримінального суду на арешт російського диктатора Володимира Путіна за підозрою у вчиненні воєнних злочинів є цілком реальним та підлягає виконанню в 123 державах світу.

Як відомо, на сайті МВС Росії з'явилося повідомлення про розшук президента Володимира Зеленського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наразі у Росії недостатньо сил для відкриття нової лінії фронту в Харківській області. "Тривають активні бойові дії. Періодично ворог змінює тактику, але загалом про можливість відкриття нової лінії фронту говорити поки зарано. Для відкриття нової лінії фронту російська армія має зосередити угруповання щонайменше 100 тисяч військовослужбовців. Поки що такого скупчення у РФ немає", — сказав глава ОВА.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники продовжать просування на фронті найближчим часом, але розгром українських сил малоймовірний. За оцінкою американського посадовця, який спілкувався NYT, Росія продовжить здобувати незначні успіхи на сході та південному сході до 9 травня, яке для Москви має символічне значення. Однак, за його словами, військові США вважають, що "українські військові не будуть розгромлені вздовж лінії фронту, незважаючи на гостру нестачу боєприпасів". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 травня 2024, 19:49

Справа в тому, що історія знає тільки одного найбільш карикатурного персонажа - Гітлера. Корумпований Гугнявий вже зрівнявся з ним. Якщо осміювання і карикатурне знущання над Гитлером і, зараз, над Гугнявим хтось з losers назве відчаєм, то й добре. В будь-якому разі, цей термін також виконає роль визначника (класифікатора). Обидва стали Вироком для країни. Леніна Путина Сталіна - боялись/бояться - це інша різниця.


Новини