Головна Новини Політика зовнішня політика Буде як з Антонівським: Арестович розповів, що очікує на Кримський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Буде як з Антонівським: Арестович розповів, що очікує на Кримський міст

За словами Олексія Арестовича, на Кримський міст очікує доля Антонівського моста в Херсоні

6 грудня 2022, 18:20
Поділіться публікацією:

За словами радника ОПУ Олексія Арестовича, на Кримський міст очікує доля Антонівського моста в Херсоні.  Саме так представник офісу Президента коментує  вчорашні відвідини Володимиром Путіним Кримського моста в ефірі Фейгін LIVE.

Буде як з Антонівським: Арестович розповів, що очікує на Кримський міст

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел )

"Постачання військ йде переважно залізничним способом, все автомобільне постачання — це поки крапля в морі, треба постачати весь Крим: населення там майже 3 мільйони. Загалом така історія, сильно тхне херсонською, а буде тхнути ще більше з часом. Можна виходити з того, що пошкодження були такими, що все-таки це довше забере у них відновлення". -  переконаний радник ОПУ.

Олексій Арестович  має свою думку стосовно Кримського мосту. Він  каже, що з ним буде, як з  Антонівським мостом, що в  місті Херсон.

"Постачання південного угрупування повисло на соплях. Після цього я думаю, що передчасне виведення з Херсона під нашими ударами не в останню чергу завдяки проблемам залізничного та автомобільного полотна на Кримському мосту",- повідомив радник ОПУ.

За словами посадовця, Антонівський міст  багато стояв, але  таки  виконав  свою функцію.  Споруда чесно завалилась  і тим самим перервала постачання війська РФ.  така сама доля чекає приблизно на  Кримський  міст,-- підсумував Арестович.

Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що Євросоюз готує для Путіна додаткові санкції: що вони передбачають.Реагуючи на  повномасштабне російське вторгнення на територію України, представники Єврокомісії  мають наміри в рамках вже  дев'ятого пакета обмежень застосувати санкції  стосовно  гірничовидобувної промисловості  Російської Федерації.Про це інформує  The Financial Times. Видання повідомляє, що  представники Євросоюзу  мають рішучі наміри застосувати ряд заборон стосовно майбутніх інвестицій в  гірничодобувну промисловість країни-агресорки.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини