Головна Новини Політика зовнішня політика Британська влада спростить процедуру отримання віз для українських біженців:подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська влада спростить процедуру отримання віз для українських біженців:подробиці

Українці з документами тепер матимуть змогу отримати дозвіл на в'їзд на британську територію в режимі онлайн

10 березня 2022, 18:40
Поділіться публікацією:

Влада Великобританії відтепер надаватиме візи  для українських біженців в онлайн-режимі. Такий крок назустріч українцям був зроблений  після оприлюднення  негативної інформації про затримку в центрах обробки заяв.

 Британська влада спростить процедуру отримання віз для українських біженців:подробиці

Британія спрощує процедуру отримання віз для біженців з України (фото з відкритих джерел)

Про це інформує   ВВС.

Очільниця британського міністерства внутрішніх справ  Пріті Патель проінформувала, що вже на наступному тижні українським громадянам з паспортами не треба буде йти у візовий центр плануючи свою поїздку до цієї країни.

Британська система  була піддана критиці після того, як деякі біженці мали змогу  добратись до портового міста Кале у Франції, перш ніж їм поступила вказівка їхати на зустріч в Париж або Брюссель в рамках адміністративних процедур.

Як зазначила очільниця британського міністерства, українці з документами  тепер матимуть змогу отримати дозвіл на в'їзд  на британську територію повністю в режимі онлайн. Зокрема, де б вони не знаходились, і можуть надати свої біометричні дані вже у самій Британії.

Разом з тим, перевірку  безпеки українських біженців, що їдуть до Британії, ніхто не скасовував.

Посадовиця британського відомства резюмувала,  що вона має дві ключові цілі, вирішуючи це питання. Перша ціль – подбати про безпеку британських  громадян. Друга ціль, реалізувати все можливе, аби допомогти  біженцям з України.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Естонія тимчасово припиняє видачу туристичних віз громадянам Росії.Естонська влада оголосила про тимчасове припинення видачі туристичних віз громадянам Російської Федерації.З відповідною заявою виступила Міністр закордонних справ Естонії Ева-Марія Лійметс, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на ERR.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини