Головна Новини Політика зовнішня політика Борис Джонсон в останній день на посаді зателефонував Володимиру Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон в останній день на посаді зателефонував Володимиру Зеленському

Борис Джонсон й надалі підтримуватиме Україну.

5 вересня 2022, 22:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Закінчився останній день Бориса Джонсона на посаді прем’єр-міністра Великобританії. В цей день британець зателефонував президенту України Володимиру Зеленському. Про це повідомляє пресслужба Сполученого Королівства.

Борис Джонсон в останній день на посаді зателефонував Володимиру Зеленському

Борис Джонсон в останній день на посаді зателефонував Зеленському. Фото з відкритих джерел

У своїй розмові Борис Джонсон запевнив, що він вірить у перемогу України та її народу над Російською Федерацією. Натомість Зеленський був вдячний британському політику за постійну підтримку та віру в народ України. Також Зеленський розповів про контрнаступальні дії на південному напрямку країни.

Далі розмову продовжив знову Борис Джонсон, який досі переконаний, що українська армія буде й надалі просувати у південному напрямку та відіб’є російські сили. А також додав, що його країна й надалі непохитна у підтримці України.

В кінці ж прем’єр-міністра Великобританії повідомив працювати з Зеленським та підтримувати Україну було честю для нього. Після обидва лідери країн домовились підтримувати тісний зв’язок як справжні друзі.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що новим прем’єр-міністром Великобританії стала Ліз Трасс. За постійними заявами та коментарями до вступу на посаду прем’єр-міністра, можна сказати, що Трасс підтримуватиме Україну й надалі проти агресії Російської Федерації. Трасс навіть готова використати ядерну зброю, про що повідомила на останніх дебатах зі своїм конкурентом. Окрім того, у її заявах звучало, що вона рухатиметься тим самим курсом, що і Борис Джонсон.

Також, "Коментарі" писали про нове звання, яке отримав Борис Джонсон в Україні. Ним виявилось звання почесного громадянина Одеси, про це розповів мер міста Труханов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини