Головна Новини Політика зовнішня політика Болгари не хочуть росіян, вони знайшли спосіб обмежити доступ до їх країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Болгари не хочуть росіян, вони знайшли спосіб обмежити доступ до їх країни

Болгарія збільшила ціну віз для росіян.

5 вересня 2022, 09:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни все одно зможуть приїжджати в Болгарію і мати там нерухомість, заявив тимчасовий міністр туризму Ілін Дімітров в телеінтерв'ю в суботу. Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на "УНН".

Болгари не хочуть росіян, вони знайшли спосіб обмежити доступ до їх країни

Болгарія збільшила ціну віз для росіян. Фото з відкритих джерел

Однак, щоб обмежити доступ російських туристів до Європи, було вирішено істотно підвищити вартість віз.

Досі болгарські візи для росіян коштували 35 євро, після рішення міністрів закордонних справ європейських країн у середу призупинити дію угоди про спрощену видачу віз їх ціна зросла до 80 євро.

Сам міністр описав цей крок так:

Росіянам заборонити в'їзд в країну не можна, але візи будуть дорожчими, — сказав Ілін Дімітров

Болгарський чиновник також зазначив, що з початку року Болгарію відвідали понад 60 тис. мешканців РФ. І це попри те, що прямих рейсів між країнами зараз немає.

В прибережних зонах Болгарії росіяни володіють понад 100 тис. одиницями нерухомості. Зараз ці росіяни в'їжджають до Болгарії через Туреччину, що передбачає додаткові витрати, сказав міністр. Також він додав, що росіяни є невеликою частиною з 5,1 мільйона туристів, які відвідали Болгарію у 2022 році.

За даними агентства нерухомості, значного відтоку росіян з ринку нерухомості Болгарії немає. Представники індустрії очікували такої тенденції, але тепер підрахували, що росіяни вирішили почекати і поки не продавати свої квартири в Болгарії.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, чому обмеження візового режиму створить проблеми для мешканців РФ та чому його почали розглядати тільки зараз. Своїми думками поділились експерти в галузі політики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

5 вересня 2022, 11:46

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ----- https://ja.cat/pisy


Новини