Головна Новини Політика зовнішня політика Білоруси зможуть в'їжджати на територію України, не дивлячись на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруси зможуть в'їжджати на територію України, не дивлячись на карантин

Кабмін зробив виняток для громадян Білорусі

26 серпня 2020, 19:18 comments1138
Поділіться публікацією:

Україна офіційно закриває свої кордони для іноземних громадян. Обмеження через коронавірус будуть діяти з півночі 29 серпня мінімум до 28 вересня. Разом з тим, громадяни Білорусі зможуть в'їжджати в нашу країну. Про це в своєму Telegram -каналі повідомив народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

Білоруси зможуть в'їжджати на територію України, не дивлячись на карантин

В'їжджати в Україну зможуть люди, які мають документи на проживання в нашій країні. Також, на тлі політичної кризи в Білорусі, уряд прийняв рішення залишити відкритим кордон і для білорусів.

Нагадаємо, Словенія внесла Україну в "червону" зону через коронавірусну пандемію. Тому правила в'їзду українців до цієї країни посилили, про що свідчить інформація на сайті словенського уряду.Так, з 21 серпня ті, хто постійно або тимчасово проживають в Україні, при в'їзді в Словенію зобов'язуються проходити 14-денний карантин. Крім нашої країни в список "червоних" потрапили ще 74. Зокрема, ізоляція вимагається від громадян Хорватії, Росії, Молдови, Ізраїлю, Іспанії та інших держав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини