Головна Новини Політика зовнішня політика Бербок розповіла, чому Німеччина не дає зброю Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Бербок розповіла, чому Німеччина не дає зброю Україні

Міністерка сказала, що німецька сторона має шукати інші шляхи для забезпечення миру

18 лютого 2022, 21:15
Поділіться публікацією:

Очільниця  німецького Міністерства закордонних справ Анналена Бербок наголосила, що Німеччина не постачатиме зброї до нашої країни. Оприлюднена причина є важливою. Через Другу світову війну і роль в ній цієї  країни. Про це німецька посадовиця  повідомила на конференції з безпеки, яка відбулась в Мюнхені,  у п’ятницю, 18 лютого. Про це інформує Reuters

Бербок розповіла, чому Німеччина не дає зброю Україні

Анналена Бербок (фото з відкритих джерел)

 Керівниця МЗС Німеччини захистила рішення своєї країни – не надавати зброю Україні для боротьби з російською агресією. Як вона зазначила, її країна і без посилання збройного арсеналу буде серед найбільших донорів.

 Присутній на цьому міжнародному заході держсекретар Сполучених Штатів  Ентоні Блінкен  у своєму виступі відмітив, що європейські країни  будуть працювати за  взаємодоповнювальним і скоординованим чином.

Як зазначила очільниця МЗС Німеччини,  в цьому їх сила, стоять всі разом, але використовують різну роль в такій підтримці, зважаючи на власні  різні історії.

 Анналена Бербок резюмувала, що зараз не час змінювати позицію Німеччини  в питанні постачання зброї для України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що німецький дипломат пояснив, чому держава змінить політикуНімеччина повинна посилити своє лідерство на міжнародній арені та лібералізувати свою політику щодо експорту зброї, в тому числі розглянути можливість відправлення зброї в Україну. Таку заяву зробив в інтерв’ю майбутній голова Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Хойсген. Німеччина проводить давню політику не експорту зброї в зони бойових дій, що частково ґрунтується на її кривавій історії 20-го століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини