Головна Новини Політика зовнішня політика Байден знову телефонує Путіну: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден знову телефонує Путіну: навіщо

Президент США Джо Байден може проведе розмову з Володимиром Путіним

12 лютого 2022, 01:15
Поділіться публікацією:

Очільник РФ Володимир Путін та  американський  президент Джо Байден знову спілкуватимуться між собою. Переговори глав двох  країн відбудуться, 12 лютого. Про це повідомив речник Путіна Дмитро Пєсков, інформує  "РИА Новости".

Байден знову телефонує Путіну: навіщо

Джо Байден та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

За словами Пєскова, представники американської сторони попросили про час для розмови з російським лідером і в суботу ввечері за московським часом буде відбуватись  спілкування двох лідерів.

 Це спілкування буде проходити на фоні повідомлення, що РФ наважиться піти на нове вторгнення на українську територію до закінчення Олімпіади в Пекіні. Представники Білого дому не готові сказати чи ухвалено Путіним вже кінцеве рішення, але висловлюють попередження, що нова агресія може початись будь-коли.

 Важливо, що помічник Байдена з питань нацбезпеки Джейк Салліван зробив заяву, що російська агресія може відбутися до 20 лютого і розпочнеться з атаки із повітря. Він також підтвердив, що у Білому домі очікують, що Джо Байден проведе розмову з Путіним.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна відхрестилися від обіцянок Макрону не розпочинати нових маневрів біля кордонів України. У Росії заявили, що інформація, яку розповсюджує Париж про обіцянку Володимира Путіна своєму французькому колезі Еммануелю Макрону про те, що Росія не здійснюватиме жодних нових військових маневрів біля кордонів України, не відповідають дійсності. За інформацією одного з високопоставлених французьких чиновників, Путін дав обіцянку Макрону після досить тривалої розмови віч-на-віч.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/144744
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини