Головна Новини Політика зовнішня політика Байден збирається вдарити по самому болючому місцю Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден збирається вдарити по самому болючому місцю Путіна

Захід буде посилювати тиск на Росію

10 березня 2021, 13:05 comments1298
Поділіться публікацією:

Адміністрація нового президента США Джо Байдена має намір завдати удару в найболючіше місце президента Росії Володимира Путіна, а саме в питанні заборони хімічної зброї. Про це повідомив журналіст Іван Яковина в ефірі телеканалу "Україна 24".

Байден збирається вдарити по самому болючому місцю Путіна

Фото: AP

За його словами, в новій адміністрації Білого дому збирається перевиконати закон про заборону на застосування хімічної зброї. Він зазначив, що це питання є найболючішим місцем Володимира Путіна і всього режиму в Кремлі.

Журналіст зазначив, що майбутні американські санкції проти Росії будуть розширені щодо російських олігархів і бізнесменів. У список потраплять представники російської ділової, фінансової та адміністративної еліти.

Він підкреслив, що момент масованих санкцій Заходу щодо Росії практично настав.

Довідка: Джо Байден був обраний новим президентом США після перемоги на виборах в листопаді 2020 року. У грудні його перемогу офіційно затвердила колегія вибірників.

Він вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом на момент інавгурації, зайнявши цей пост у віці 78 років. Раніше Байден обіймав посаду віце-президента США в адміністрації Барака Обами з 2008 по 2016 рік.

Байден вже встиг провести телефонну розмову з Володимиром Путіним, в якому обговорювалися питання продовження договору про скорочення стратегічних озброєнь, отруєння опозиціонера Олексія Навального і втручання в американські вибори.

Також новий президент США заявив про підтримку територіальної цілісності України та засудив російську агресію на Донбасі і в Криму.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що адвокат Порошенка зробив заяву про допит в СБУ.

Читайте також про створення центру протидії дезінформації в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

10 березня 2021, 16:40

Заморятся пыль глотать. Россию не остановить.

Виктор

10 березня 2021, 13:57

Я думал по я***м!


Новини