Головна Новини Політика зовнішня політика Байден висунув колишнього посла в Москві на главу ЦРУ: що він говорив про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден висунув колишнього посла в Москві на главу ЦРУ: що він говорив про Україну

Він говорив, що доля України визначить майбутнє Європи

4 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Новий президент США Джо Байден висунув кандидатуру директора Центрального розвідувального управління. Ним став колишній посол Штатів в Москві Вільям Бернс. Його призначення має розглянути американський Сенат. Про це повідомляється в прес-службі Білого дому.

Байден висунув колишнього посла в Москві на главу ЦРУ: що він говорив про Україну

Байден. Фото: Getty Images

Вільям Бернс обіймав посаду посла США в Росії з 2005 по 2008 рік. До 2011 року він був заступником держсекретаря США. Починаючи з 2015 року Бернс є главою Фонду Карнегі за міжнародний мир.

Також повідомляється, що Джо Байден висунув кандидатуру Девіда Коена на посаду заступника директора ЦРУ. Він уже обіймав цю посаду за президентства Барака Обами та Дональда Трампа з 2015 по 2017 роки.

Можливий глава ЦРУ в майбутньому Вільям Бернс говорив, що доля України визначить майбутнє Росії та Європи. Він зазначав, що відносини між Росією і США залишаться ворожими і конкурентами через розбіжності в поглядах і ролі у світовій політиці.

Також Бернс говорив, що США повинні продовжити жорстку політику щодо Росії за втручання у вибори, запевнити співтовариство Європи в повній прихильності НАТО і звернути пильну увагу на Україну.

Він підкреслював, що США повинні допомогти Київ побудувати успішну політичну систему, яку намагається зруйнувати Росія.

Джо Байден був обраний президентом США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців в історії. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників.

Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2020 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні закрили всі кримінальні справи проти Порошенка і Байдена.

Читайте також про те, як Байден допоможе Україні перемогти у війні з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

4 лютого 2021, 15:58

СEKС Знакoмcтвa в твоем городе! Cocyт и дaют без дeнeг. Тысячи дaвaлок жаждут ceкcа и cпepмы. Заходи и сам увидишь----- http://srt.vg/facks


Новини