Головна Новини Політика зовнішня політика Байден виступить із зверненням через штам "Омікрон"
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден виступить із зверненням через штам "Омікрон"

Джо Байден 21 грудня виступатиме перед американськими громадянами

19 грудня 2021, 00:22
Поділіться публікацією:

Очільник Сполучених Штатів Джо Байден 21 грудня виступатиме перед американськими громадянами. Він проінформує націю про новації очолюваних ним чиновників, які будуть вживатись в боротьбі із пандемією, зокрема з новим мутованим штамом "Омікрон". Про це інформує в соціальних мережах  спікер американського президента Джен Псакі. 

Байден виступить із зверненням через штам "Омікрон"

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

 За словами прессекретаря Білого дому, президент оприлюднить нові напрямки, які вживатиме адміністрація, аби допомогти мешканцям США, які її потребують. Разом з тим, він зробить попередження для тих, хто ще не зробив вакцинацію.

Як зазначено в повідомленні, Америка готова до все більшої численності випадків інфікування і "президент детально розповість, як ми будемо реагувати на цю проблему. Він нагадає американцям, що вони можуть захистити себе від важкого перебігу COVID-19, пройшовши вакцинацію і ревакцинацію".

 Минулого четверга американський президент зробив заяву, що "Омікрон" буде поширюватись в Америці швидкими темпами. Зараз серед інфікованих коронавірусом мешканців Америки поки діагностують штам "Дельта".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Байден пообіцяв Європі більше "військових можливостей".Президент США Джо Байден пообіцяв центральноєвропейським членам НАТО у четвер, 9 грудня, "додатковий військовий потенціал" і пообіцяв залучити їх до прийняття рішень щодо регіону, сказав радник президента Литви. Байден запевнив союзників, що жодних домовленостей із Росією за спинами країн не буде, повідомила журналістам радник президента Литви Аста Скайсгірите. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://twitter.com/jrpsaki
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини