Головна Новини Політика зовнішня політика Байден назвав Зеленського Путіним: з'явилася реакція президента України
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав Зеленського Путіним: з'явилася реакція президента України

Зеленський назвав слова президента США звичайною помилкою

13 липня 2024, 17:34
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський 13 липня прибув до Ірландії, де вперше прокоментував обмовку президента США Джо Байдена, який на саміті НАТО помилково назвав Зеленського Путіним. 

Байден назвав Зеленського Путіним: з'явилася реакція президента України

Зеленський прокоментував обмовку Байдена. Фото з відкритих джерел

Як відомо, 11 липня на підсумковій пресконференції саміту НАТО Байден переплутав Зеленського з російським диктатором Володимиром Путіним, а віцепрезидентку США Камалу Гарріс назвав Трампом.

Прибувши сьогодні до Ірландії, Зеленський перед зустріччю з прем'єром поспілкувався з журналістами. В українського президента запитали, якою була його реакція на те, що Байден помилково назвав його "президентом Путіним".

"Це помилка. США надали велику підтримку українцям. Ми можемо забути деякі помилки, я так думаю", — відповів Володимир Зеленський.

Зазначимо, Володимир Зеленський прибув до Ірландії для двосторонньої зустрічі з прем'єр-міністром Саймоном Гаррісом на зворотному шляху до України після зустрічі з лідерами НАТО в США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден обмовився на полях саміту НАТО, представивши Володимира Зеленського як Путіна. І в той саме вечір назвав Камалу Харріс Дональдом Трампом. Такі обмовки спровокували хвилю чергових обурень і у демократичній партії, і у незалежних спостерігачів, а також надали додатковий матеріал для мемів і підколів з-боку прихильників Трампа. Втім, як відзначає політолог Юрій Богданов, обмовляються всі, проте у випадку з Байденом проти нього працюють вік, старання опонентів і мислення виборців як людей, адже застарим для цієї роботи його вважають навіть значна частина прихильників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини