Головна Новини Політика зовнішня політика Аваков розповів про ставлення Путіна до незалежної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков розповів про ставлення Путіна до незалежної України

Глава МВС розкрив подробиці переговорів Зеленського і Путіна

2 березня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про ставлення президента Росії Володимира Путіна до незалежності України, а також розкрив деталі переговорів Президента України Володимира Зеленського з Кремлем в грудні 2019 року. Про це він повідомив в інтерв'ю на телеканалі "1 + 1".

Аваков розповів про ставлення Путіна до незалежної України

Фото: EPA

За словами Авакова, Путін вважає нонсенсом існування української незалежної держави. Він зазначив, що був повністю впевнений в тому, що на нормандської зустрічі в грудні 2019 року президент України Володимир Зеленський не зможе ні про що домовитися з Володимиром Путіним.

Глава МВС зазначив, що Зеленський був дуже серйозно налаштований на ведення переговорів. Він назвав президента України людиною з критичним складом розуму і заявив, що Зеленський зрозумів даремність спроб домовитися з Кремлем.

Аваков висловив надію, що та модель поведінки, яку зараз демонструє Володимир Зеленський є щирою.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

Сама Росія свою пряму участь в конфлікті заперечує і називає себе "посередником", а не стороною, незважаючи на численні докази вторгнення на територію України.

За час конфлікту на Донбасі загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Перша і остання зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна відбулася 9 грудня в Парижі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що може змусити Путіна піти з Криму.

Читайте також, що обіцяв Байден під час анексії Криму Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини