Головна Новини Політика зовнішня політика Артобстріл під Херсоном: росармія вбила священика
commentss НОВИНИ Всі новини

Артобстріл під Херсоном: росармія вбила священика

Російська армія з "арти" обстріляла Білозерку за 18 км від Херсона

13 червня 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

Російська армія з артилерії обстріляла Білозерку на Херсонщині. Снаряди потрапили у двір церкви та вбили священика, повідомляє портал "Коментарі " з посиланням на пост Глави Офісу Президента України Андрія Єрмака у Telegram.

Артобстріл під Херсоном: росармія вбила священика

Росармія з "арти" вбила священника в Білозерці. Фото: Андрій Єрмак в Telegram


Загиблому було 72 роки. Поранення також одержала 76-річна жінка.


"В результаті російських ударів пошкоджено чотири житлові будинки, пошту, адміністративні будівлі, центральну площу, об'єкти критичної інфраструктури ", — йдеться у повідомлення Глави ОП.


На порталі " Комментарії " раніше повідомлялося, якими ракетами Росія вдарила по Кривому Рогу в ніч проти 13 червня. Ворог здійснив ракетну атаку на Кривий Ріг Дніпропетровської області, застосувавши ракети повітряного базування Х-101, Х-555. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат. За його словами, у перші хвилини атаки вдалося знешкодити 10 ракет, і вже майже вранці російські війська здійснили пуск ракет з території Каспію. Керівник об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк додала, що росіяни в "істериці", тому і вдаються до чергових проявів тероризму, потрапляючи до житлових будинків. Однак їхня основна мета – знайти логістику, яка допомагає фронту.

Читайте також на порталі "Коментарі", — окупанти атакували Кривий Ріг, через що спалахнула п'ятиповерхівка. Пошуково-рятувальна операція завершена. В ООН вже відреагували на російську ракетну атаку по Кривому Рогу. Координатор гуманітарних питань ООН звинуватила Росію в атаках по цивільних об'єктах, які завдають все більших страждань українцям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини