Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович розповів, як закінчити війну на Донбасі і за п'ять хвилин деокупувати Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, як закінчити війну на Донбасі і за п'ять хвилин деокупувати Крим

Також спікер ТКГ зазначив, що політика офіційного Києва йде дипломатичним шляхом

11 жовтня 2021, 09:59 comments1097
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в Тристоронньої контактній групі Олексій Арестович впевнений, що припинити військовий конфлікт на Донбасі можливо одним дзвінком російського президента Володимира Путіна. І його ж рішенням може бути деокупувати півострів Крим. Про це Арестович розповів в ефірі телеканалу "Дом".

Арестович розповів, як закінчити війну на Донбасі і за п'ять хвилин деокупувати Крим

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

"Ключ — у Кремлі. Війна на Донбасі може бути зупинена одним дзвінком. Крим може бути деокупувати за 5 хвилин рішенням глави Російської Федерації і тільки його персональним рішенням. І відповідно, вся персональна відповідальність лежить на ньому", — сказав спікер ТКГ.

Крім того, Арестович додав, що ситуація може вирішитися, якщо Російська Федерація визнає себе стороною конфлікту і приступить до змістовних переговорів.

Також спікер ТКГ зазначив, що політика офіційного Києва йде дипломатичним шляхом. При цьому Україна прокачує можливості Збройних сил і спецслужб, збільшує військовий бюджет, а також удосконалює "оборонну машину держави".

Зазначимо, що окупанти не припиняють обстріли на Донбасі. З початку місяця їх зафіксовано понад тридцять, є поранені і загиблі. Експерти розповіли інтернет-порталу "Коментарі", чого очікувати найближчим часом на фронті і в переговорному процесі щодо врегулювання конфлікту на сході України. 

Також в матеріалі видання "Коментарі" — колишній близький друг російського президента Володимира Путіна, мільярдер, власник "Межпромбанка", міжнародний інвестор Сергій Пугачов висловив думку, чи може Росія повернути Крим і окуповану частину Донбасу нашій державі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Колосов

19 жовтня 2021, 09:53

Большей наивности, чем демонстрирует Арестович, трудно себе представить. Да, реинтеграция Донбасса возможна, но только на основе выполнения Украиной своих обязательств по Минским соглашениям.

Субъективно о объективном

11 жовтня 2021, 09:07

Львiвсько-кыiвськi бандформирования, пришедшие убивать мирных жителей на Донбассе, будут растерзаны на куски!


Новини