Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович розповів, чому Кравчук виступає на російських каналах
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, чому Кравчук виступає на російських каналах

Його не попереджають про це

16 лютого 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в ТКГ і радник глави Офісу Президента Олексій Арестович пояснив виступу першого президента України і голови нашої делегації Леоніда Кравчука на російських телеканалах. Про це Арестович повідомив в ефірі передачі "Свобода слова" на каналі "ICTV".

Арестович розповів, чому Кравчук виступає на російських каналах

За його словами, не варто виступати з осудом на адресу Кравчука за інтерв'ю російським каналам, оскільки той відстоює там українську позицію. Арестович сказав, що Кравчук в будь-якому випадку захищає Україну і її інтереси.

Він сказав, що перший президент України не винен в тому, що разом з ним в ефір включають ватажка терористів Дениса Пушиліна, адже про це, як правило, не попереджають.

Арестович зазначив, що Кравчук хоче донести українську точку зору до всіх аудиторій, у тому числі й до російської. Він сказав, що Кравчук міг відмовитися від участі в подібних ефірах, проте в той же час міг би використовувати їх для того, щоб відстояти свою правоту.

Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. За час перебування на цій посаді він запропонував план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали "Планом Кравчука". Він передбачав проведення виборів на Донбасі в березні 2021 року і виведення всіх окупаційних військ.

До Кравчука українську делегацію двічі очолював другий президент України Леонід Кучма.

Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу Президента Андрій Єрмак призначив його радником зі стратегічних комунікацій.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли на YouTube заблокують канали Медведчука.

Читайте також про те, що Зеленський дав 10 на пошук винних у загибелі бійців на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини