Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович: Росія догралася, їй дали по щокам
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович: Росія догралася, їй дали по щокам

"Найближчі два тижні вирішальні", - Арестович

10 лютого 2022, 17:52
Поділіться публікацією:

Військово-політичний оглядач Олексій Арестович розповів журналістам своє бачення ситуації навколо Росії. За його словами, Російська Федерація нині опинилася у дуже неприємному становищі, втративши союзників. І сталось це нібито саме через нахабну міжнародну політику. Про це радник Офісу Президента розповів у інтерв’ю журналістам видання "Новини Live", передає портал "Коментарі".

Арестович: Росія догралася, їй дали по щокам

Олексій Арестович. Фото з Facebook

На думку Олексія Арестовича, Путін та Зеленський швидше за все зустрінуться у Туреччині, але переговори ці не матимуть ніяких перспектив, окрім ймовірного зниження напруги навколо ситуації із нападом.

"Китай вигнав її (Росію — авт) із Казахстану, у перемовинах із НАТО та США — провал, де їй теж сказали "пішли геть". Єдине, що залишається — доокупувати Білорусь", — розповів колишній радник ТКГ.

За словами Арестовича, на відміну від Росії, Україна вдало використала момент і залучилась максимальною підтримкою світової спільноти. 

"Росія просто догралася. Вона так нахабно вела свою міжнародну політику, що позбулася головного — союзників. А це ж дуже важливо. І ось Україна має безпрецендентну підтримку, якої не мала за всю свою історію, а Росія позбулася будь-якої. Ну хіба що з боку Вірменії, Білорусі чи Венесуелли. Це якість міжнародної політики і вміння використати момент. Україна його використала", — підсумував Арестович. 

На думку експерта, Путін готовий говорити з Зеленським, бо хоче дотиснути "Мінські домовленості" і остання його заява — є нібито підтвердженням відчаю. 

"Звісно, Україна не стане поступатися, адже Мінськ-2 у російській трактовці — інструмент до нашого руйнування. Путін же хоче використати механізми міжнародного тиску на Україну і на Зеленського, щоб ми посунулись. Ось ця його хамська заява "Нравится — не нравится, спи, моя красавица" означає, що людина перенервувала і видала все, що насправді думає", — додав Арестович. 

Читайте також: Литва надала військову допомогу Україні: додаткове озброєння надійде протягом кількох днів




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини