Головна Новини Політика зовнішня політика Ангела Меркель збирається в Україну: коли саме
commentss НОВИНИ Всі новини

Ангела Меркель збирається в Україну: коли саме

Візиту німецької канцлерки офіційний Київ очікує в неділю, 22 серпня

9 серпня 2021, 13:38
Поділіться публікацією:

Незадовго до святкування 30-ї річниці Незалежності України нашу країну відвідає канцлерка Німеччини Ангела Меркель. Згідно з повідомленням прессекретаря президента Сергія Никифорова у соцмережі Facebook, зустріч німецької політикині з головою української держави запланована на неділю, 22 серпня.

Ангела Меркель збирається в Україну: коли саме

Меркель прибуде з офіційним візитом до України 22 серпня. Фото із відкритих джерел

Никифоров зазначив, що сторони вже окреслили деякі питання, яких політики планують торкнутися. Згідно з поданою ним інформацією, Зеленський і Меркель обговорять дипломатичні взаємини між нашими країнами, а також приділять значну увагу безпековим питанням.

Також, за словами прессекретаря Володимира Зеленського, є ще низка тем, до яких президент разом із німецькою канцлеркою планують придивитися.

Ангела Меркель збирається в Україну: коли саме - фото 2

Більш конкретної інформації Офіс Президента поки не надає. Також невідомо, чи може Ангела Меркель затриматися в Україні, щоб побути на офіційному святкуванні Дня Незалежності. Нагадаємо, головне урочисте дійство заплановане на вівторок, 24 серпня, коли, згідно з вітчизняним календарем, ми й відзначаємо цю важливу для українців дату.

У мережі вже припускають, що візит Меркель може бути безпосередньо пов'язаний з поїздкою Володимира Зеленського в Штати, запланованою на останні числа серпня. Також, ймовірно, німецька політикиня приїде обговорити питання, пов'язані з функціонуванням скандально відомого російського газопроводу "Північний потік-2".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як на подальшу долю України, на думку експертів, могла вплинути попередня особиста зустріч Володимира Зеленського та Ангели Меркель. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як фахівці оцінюють результати переговорів німецької канцлерки та американського президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини