Алієв зробив заяву про долю Нагірного Карабаху

Президент Азербайджану Ільхам Алієв підбив підсумки одноденної операції азербайджанської армії в Карабаху

Ільхам Алієв зробив заяву, якою підбив підсумки одноденної війни чи військової операції збройних сил Азербайджану проти формувань самопроголошеної вірменської республіки Арцах у Нагірному Карабаху. Про це повідомляють "Коментарі".

"Азербайджан успішно завершив операцію в Нагірному Карабаху та відновив свій суверенітет", - заявив Ільхам Алієв.

Нагадаємо, що після заяви прем'єра Вірменії Нікола Пашиняна про те, що збройні сили Вірменії не воюватимуть за Нагірний Карабах з Азербайджаном та захоплення армією Азербайджану низки обладнаних позицій формувань Арцаха, вірменські представники самопроголошеної республіки попросили про мир. Пізніше вони ухвалили ультиматум Азербайджану про складання зброї й розформування збройних формувань самопроголошеної республіки.

Азербайджансько-вірменські переговори про майбутнє вірменського населення Нагірного Карабаху, гарантії їхньої безпеки намічені на 21 вересня.

Тим часом, на вулицях Баку з'явилися російські прапори: що відбувається. Населення столиці Азербайджану святкує перемогу в Нагірно-Карабахській операції та очікуване повернення регіону до складу республіки.

В Україні запропонували оголосити війну Польщі. Екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович в іронічному ключі прокоментував конфлікт між Україною та Польщею.

А представник Росії в ООН намагався зірвати виступ Зеленського. Постійний представник Росії в ООН Василь Небензя намагався зробити все, щоб не дати виступити президентові України Володимиру Зеленському. Росіянин чотири рази перебивав голову Ради безпеки, але в нього нічого не вийшло.